Webwinkel

Betoverende schoonheid zit hem in gelukkig zijn met wie je bent én elke tekortkoming aan je lichaam of gezicht zien als iets wat jou juist uniek en bijzonder maakt!

Enchantra is opgericht is 2007 en richt zich sinds medio 2008 op het bieden van een uniek productassortiment aan een zeer diverse clientèle. Hierdoor hebben we in korte tijd een grote klantenkring in het binnen- en buitenland kunnen opbouwen die zich nog iedere dag verder uitbreidt. Vaak zijn het onze klanten die ons wijzen op de nieuwste nieuwtjes met de vraag of wij deze producten ook kunnen leveren. Dit omdat ze tevreden zijn over de persoonlijke sfeer en service die wij leveren. Dit compliment proberen wij iedere dag opnieuw weer te verdienen door ons uiterste best te doen voor onze klanten.

Wij zijn van mening dat iedereen zichzelf mooi en bijzonder moet kunnen voelen door zijn eigen invulling te geven aan het begrip uiterlijke verzorging. Daarom proberen wij ogenschijnlijk “onbereikbare” producten voor iedereen toegankelijk te maken. Daarnaast zijn wij ook iedere dag weer druk in de weer om, met de hulp van onze klanten, de nieuwste producten te spotten zodat we ons assortiment verder kunnen uitbreiden en onze klanten trendsetters kunnen zijn.

Wil je direct ons volledige assortiment bekijken en heerlijk online shoppen? Surf dan naar http://enchantra.com